senyum kot...

Author: sc4ab // Category:
senyumlah....

nak gelak pon xbrapa elok....

muntah ilmu....

kalau senyum tu manis la.....

cam firdaus yg murah ngan senyuman....

paling kurang pon bermanis mukalah ngan kengkawan....

jangan mengilai dlm kelas dah la....

22 Responses to "senyum kot..."

alBiruni93 Says :
June 12, 2009 at 2:17 PM

ya2..btoi2...terasa pon da..hehe

alBiruni93 Says :
June 15, 2009 at 4:59 PM

jom kta smua jd cam firdaus...
murah ngan snyuman...

nasrullah Says :
June 19, 2009 at 6:58 PM

bila baca komen kat atas lg la nak mngilai

sc4ab Says :
June 21, 2009 at 6:15 PM

mngilai kt cni xpa..
jgn dlm klas sdh la..

Dark Says :
June 25, 2009 at 10:09 PM

firdaus mmg la mrh dgn snyuman but.........
nothing to say!!!SO ALL THE BEST....

maahadianz Says :
June 26, 2009 at 6:18 PM

pidut!!!! hidup pidut!!!!
murahnya senyuman kau firdaus...
sekilo brapa ringgit haahh???

maahadianz Says :
June 26, 2009 at 6:19 PM

haha!!!
lawak saja pidut..
tapi klu terasa amik laa...
pidut slalu murah senyuman kat putera ka kat puteri haahh???

~se7en hea7en~ Says :
June 26, 2009 at 9:07 PM

aq rsa cam kat para princess saja.......
ceh lawak saja....tapi mcm maahadianz kata,
kalo trasa ambik pastu p jual leh dpt duit(kalo buleh)

maahadianz Says :
June 27, 2009 at 2:43 PM

2 seringgit!!!
ish boringnyer hari koko taun nie...
dah la x der experiment!!!
taun depan harap2 kite y form 5 dpt buat experimen...
x la boring klu camtu........

sc4ab Says :
June 27, 2009 at 9:08 PM

mmg boring pun..
xdak pa lgsung..

~se7en hea7en~ Says :
June 27, 2009 at 9:40 PM

bkn stakat boring....
tapi......
ai ni mlas nak komen ni kalo x 100page
blum tentu hbis...

sc4ab Says :
June 28, 2009 at 5:05 PM

aku stuju gk...klo ton dpn x de eksperimen, kita wat mogok x mkn kt kntin n koop....amacam?

~se7en hea7en~ Says :
June 28, 2009 at 6:11 PM

ko buat la sorng2....kalo x makan matila...
jgn la smpai cam 2...klo cam 2 buleh myebabkan
makpak korang brasa sedih(silap2 yg de sakit jntung 2 jalan trus) apabila mengetahui anknya yg hbt2 blaka tu msk hopitel kes......aduhhhhhh sakit nya peruttt......mak.....lapaqqqqqqqqq....
mau ka?

sc4ab Says :
June 29, 2009 at 5:37 PM

xkn smpai mcm tu la..
huhu..

maahadianz Says :
June 29, 2009 at 8:15 PM

ish2...kreatifnya pemikirang korang...
aku nak habaq ckit,senyum la selalu...bukan apa,sihat badan...

~se7en hea7en~ Says :
June 30, 2009 at 9:36 PM

sihat...WOW btul ke
kalo cam tu aq nak snyum kat
korang sume
(^-^) PEAcE.......

sc4ab Says :
July 1, 2009 at 4:51 PM

hari koko tak best pun tak kisahla asalkan gerai bdk laku ari tu dahla hi..hi...hi...

sc4ab Says :
July 1, 2009 at 6:13 PM

la..
kira grai dy ja...

maahadianz Says :
July 3, 2009 at 4:42 PM

slm...mohon pandangan ngan penjelasan..
cuma korang tgk skrang kat bebudak maahad,khasnya bebudak putra ngan bebudak pu3 klas sains...
wujudnya suasana yg x berapa nak 'syok'
apadia???
relation between putra n pu3...
hmmm...hahh tu ada yg dah mengeluh tu...
yg menyedihkn n menyesalkan..
ramai form 5 klas sains yg x kenal akan geng2 sekelas depa although depa blajaq dlm kelas yg sama slama 2 tahun..
ramainya,putra x kenai put3...
klu ckgu luaq my ajaq,tanya sapa si polan nie,bebudak putra x kenai...
inilah realiti yg berlaku kat maahad skrang nie..
rasanya x salah ada relation..
pikiaq positif,relation yg baik2 la...
cthnya,x kan x leh wujud suasana kelas yg harmoni??? x kan x leh ada soal jawab sekiranya x paham sesuatu subjek antara putra n putri...
sbb aku tau,pu3 kenkadang x leh jawab sesetengah soalan n sebaliknya...
kan semua benda di dunia nie saling perlu-memerlu dlm hidup kita????
x perlu kpd y..
y perlu kpd x...

how are we going to buang fenomena yg berlaku skrang nie???
semua nya bergantung kepada niat dan sikap kita..
ikhlaskan niat nak pi sekolah,nak cari ilmu..x kira la dari sesapa pown asal ilmu yg nak dicari tu halal dan bleh bg manfaat utk semua...
n sikap kita kena betul,klu bleh buang sikap ego..'AKU LAGI HEBAT DR DIA,AKU X MAU KONGSI ILMU NGAN GENG DEPA,COZ NANTI KAUM/JENIS DEPA LG HEBAT DR JENIS/KAUM AKU...OOO X BLEH2'

>ada otak,ada akal,sama2 pikiaq'
...wallahualam....

~se7en hea7en~ Says :
July 3, 2009 at 9:43 PM

"pravda pravda pravda"
"Ik stuen Mahadiaz 100persent"
"jongens en meisje" msti la tlng stu sama len..
aq tak kisah orng mintak tlng...slagi aq leh tlng...aq tlng....nak kisah pa putra pu3...
cume bab plajaran ni aq kureng pro skit...
jadi bukan korang tnya aq...aq patut tnya korang...jadi 'sla bri tunjuk ajaq'
kalo kaum mana hbt pun watpa kta nak cemburu...2 usha depa...tapi hat hbt 2 tlng la hat kureng...kalo cam nie sikap korang sume....cam ne nak berjaya...huh...
pikiaq positif.....
(sbnqnya aq pun bukan kenal sume orng dalm klas...aq kenai 2,3 orng ja...)
sorry kpd sapa aq tak kenal

ary24434 Says :
July 5, 2009 at 6:24 PM

pnjgnya komen..
tp btoi gk la cam2..

~se7en hea7en~ Says :
July 5, 2009 at 6:34 PM

pravda..pravada...pravda...
maahadianz suka bagi komen pnjng2..
larat owg nak baca...
bagi aaa teka teki/lwk skit supaya terhibur
hatiku yg amat parah terkena tusukan katana
kerja rumah n stress blajq d'skolah...so aq
cuma berharap kpd korang sume...
no man without man(sbnqnya yg nilebih pd kwn2)

Post a Comment