DMC RuLeZ!!!! YAHA!!!

Author: sc4ab // Category:










22 Responses to "DMC RuLeZ!!!! YAHA!!!"

AgoN Says :
July 24, 2009 at 11:25 AM

smart gila gmbr.....
sapa lukis??

zuko_firelord93 Says :
July 25, 2009 at 6:23 PM

pala otak ang smart...

pan Says :
July 27, 2009 at 4:37 PM

website dah siap dah...(yeye)
walaupun agak kurang islamic...
tapi korang leh komplain kat boss dia...
korang leh wat layout,group antaq post, forum,playlist & ect. sndri...jadi tak kisahla
kalo korang nak wat stail cam ne...
ala lebih kureng cam friendster la...
harap korang sume dapt join web ni....tlng lah join dan menghidupkan web tu..blog ni biar jadi satu sejarah(lwak je....ni blh wat alternatif)

web dia : genz93.ning.com (mmng la ning sbb free)

finally....sebarkan brita ni ke slurh form 4
ok..................aq b'harap pd u ALLZ

maahadianz Says :
July 27, 2009 at 5:02 PM

slm...laa buat utk bebudak klas albiruni sudah laaa.... x gitu agon???
kami nie sapa...
menyibuk saja....
bebudak kelas len plak tuu....
kami nie bukannya ada 'hak' apa2 pown nak join!!!!!!!!!
buat menyemak jaa....

x gitu agon???
agon,x ker gitu???

sc4ab Says :
July 27, 2009 at 5:19 PM

ya la 2...
xpa la..
utk bdk2 albiruni ja...
nk delete la blog ni..
boring dh...
lg satu..
sbb mslh yg agk srius la jgk...

pan Says :
July 27, 2009 at 5:37 PM

korang tau ka aq spa????
korang tak tau...
sbnrnya web tu aq buat untk all form4...
korang tak hargai skitpun pengorbanan aq...
aq hnya nak wat korang gembira...
lagi pun agon tu korang knal ka spa(bukan user dia)tapi watak dlm crita pa..kalo korang tau baru korang tau knapa agon b'sifat camtu...sbnrnya dia s'orng yg baik..penyayang
aq tak kira..korang kena join jugak...
munkin hari ni korang rasa awat dia tu cam2..
nanti satu hari baru korang tau sbbpa dia wat cam2...nanti jugak korang akan ingat dia..
ish3..wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mama.....

~se7en_hea7en~ Says :
July 27, 2009 at 5:41 PM

woi trimas krana wat web 2...
snang skit nak hntar post...
arigato....
woi korang sume join la....
sronok tau..

sc4ab Says :
July 27, 2009 at 5:50 PM

huhu..
spa la pan ni....
ya la..
km smua mmg hargai...
cma maahadianz ja..
mrajuk xbih2 lg ngn agon tu...

AgoN Says :
July 28, 2009 at 4:27 PM

syok gila ada org stnd up utk aq.........
maahadianz.....maahadianz.......
hg nila....pyh sungguh.... aq x kata pun hg x welcome utk website 2..........
hg nila ckp btui2 x pikiaq..........hg ni elok jd calon utk bn.....pasai ckp cam org bodoh...x reti baca ka??? aq x pernah tulis hg nyemak dlm website2.....
aq cuma kata hg ni btui-BTUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIII NYeMAK dlm BLOG ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
phm ka dak lg??? oh BDK TADIKA..........

AgoN Says :
July 28, 2009 at 4:31 PM

YEAH!!!!!!! syok jugak gaduh2 ngan maahadianz..
blh tau ada jugak org yg suka gaduh cam aq...
KIKIKIKIKIKIKIKI.......
oi maahadianz!! jom join da club.....HEHEHEHE

AgoN Says :
July 28, 2009 at 4:37 PM

dah la maahadianz.....
tp kalu hg gaduh lg jgn segan jgn malu trs ja gaduh ngan aq dlm website......
blog ni x jln lama dah ni....baik del ja....kalu albirunianz sendiri pun x imarahkan blog ni.....

sc4ab Says :
July 28, 2009 at 5:30 PM

mcm mna la nk imarahkn blog ni..
klau ada albirunian yg xska kwujudan blog ni..
nk ckp pun wt skit ati ja..
so, phm2 sndiri la ye...
tggu la...
next week kot nk delete...

sc4ab Says :
July 28, 2009 at 6:28 PM

next week delete...
adkn msyuart klas dlu
cdangn..Khamis ni..sblum prgram brmula...
atau slpas tmat progrm..
Wallahu A'lam

~se7en_hea7en~ Says :
July 28, 2009 at 9:01 PM

pravda3....
ik ben het eens with entah sapa ntah...
wat msyuart klas lu...
rsanya sblum lbh baik kot...
tapi buat tau..........
adios

sc4ab Says :
July 28, 2009 at 10:34 PM

k la..
wt la cmna pun..
tp kn..
se7en kna pknal diri la dlu..
cba la bgtau siapa dirimu...
misteri sgt..
sblum del blog ni...

maahadianz Says :
July 29, 2009 at 12:48 AM

woi!!!
apa nie woi..
gaduh dlm blog jaa....
sapa pown bleh!!!!
blah rrr woi!!!!!!

maahadianz Says :
July 29, 2009 at 12:56 AM

oh budak hingusan!!!!
bila masa aku nie ada impian nak jadi yb haah???
aku rasa hg tu bkn stakat x layak jadi wakil rakyat,tp nak jadi ketua kelas hatta bendahari pown jgn dok mimpi la woii!!!!!!!!!!!
hancoq kelas!!!!!!!!!!!!!

dah rr ,budak hingusan...
malas aku nak kata apa2 dah...
satgi keluar benda yg x sepatutnya...
jom BERDAMAI!!!!!!!!!!

haahhh,hingus kat hidung tu jgn x lap plak!!
buat malu rr klu org tgk budak hingusan yg dah besaq x gheti nak guna tisu untk nak lap hingus sniri...
x kan nak suruh org len kowt????

~se7en_hea7en~ Says :
July 29, 2009 at 4:02 PM

korang nak sngt tau aq ni spa?????
aq ada 1 permintaan...
sume org yg penah mamasuki n antar (komen/post)
mestilah memperkenalkan diri...
kemudian msk web n korang akan to sapa aq....

sc4ab Says :
July 29, 2009 at 5:14 PM

aduh...
pyh la cam ni...
p'mintaan tu nnt la..
akn diprtimbangkan...

sc4ab Says :
July 30, 2009 at 5:45 PM

uih..beratnya permintaan..mcm nak usung gajah..

~se7en_hea7en~ Says :
July 30, 2009 at 9:33 PM

yg bernama manusia ni sngt hebat...
sebaik2 ciptaan ALLAH S.W.T. ....
seorg manusia pd zman Nabi Sulaiman A.S.
boleh memindahkan istana baginda dgn sekelip mata....adakah itu bermakna nak angkat gajah susah...
spa yg buat pembaharuan ni......

AgoN Says :
August 1, 2009 at 11:00 AM

xpala maahadianz......aq sorang ja bdk hingusan kan......nak wat camna org2 xsedar dia pun pernah berhingus gak.........
xpa la......lg pun........aq x yah ada jwtn pun xpa..... aq bkn cam hg!! jd coordinator hampeh...
dok ngok piji ja dok wat keje.....hg dok main cam pianoman kita ja....memalukan mmec jala hg ni...aq xleh nak ngaku hg ni cam org yg aq knl.....lg 1 aq nak peace hg semarakkan lak kt nya feud....pyh la brader....


cam ni baik tok sah damai.......hg btui2 la leh jd geng BN....pasai bila org hulur tgn p'dmaian.....hg bls ngan maki hamun& down graded org 2.... x pala...kini aq bwk diriku yg hina ni pergi jauh2.......dah org xmau baik2... baik aq ngelakkan diri drpd terlibat lg....ADIOS GENGZ...SAYONARA.....JUST FORGET BOUT ME,SO THAT NO STUPID'HALF-BRAINED'JERK-ASS TRASH BEING MAD BOUT IT...............

Post a Comment