FRIENDS OF ALBIRUNI

Author: sc4ab // Category:

19 Responses to "FRIENDS OF ALBIRUNI"

HiRUm@ Says :
June 25, 2009 at 4:32 PM

Eyeshield 21 gengz r u seeing dis??

thedark_ace21 Says :
June 25, 2009 at 9:30 PM

......hiruma!!!!!the hyper genius

thedark_ace21 Says :
June 25, 2009 at 9:34 PM This comment has been removed by the author.
~se7en hea7en~ Says :
June 25, 2009 at 10:35 PM

woi hiruma....ang sat2 ES sat2 Bleach.......mana satu ni....
aq ada soalan nak tanya sapa2 yang baca komen aq ni?

soalnnya mcm ni.. tmpt apa yg bnyak meniggalkan kenangan manis kpd korang...(SELAIN RUMAH)

~se7en hea7en~ Says :
June 26, 2009 at 9:43 AM

JAWAB2..JGN X JAWAB...

sc4ab Says :
June 26, 2009 at 9:51 AM

tandas rumah..

sc4ab Says :
June 26, 2009 at 9:56 AM

perasaan kesakitan perut hilang...(^_^)

~se7en hea7en~ Says :
June 26, 2009 at 10:06 AM

BTUL JUGAK 2 ta p x manis pun sbb...
2 tiap2 ari korang buat!!!!!!!!!!!
mksd aq benda len yg jadi n mnybbkan u all
tringat2 benda 2......

sc4ab Says :
June 26, 2009 at 10:24 AM

tandas rumah!!!

~se7en hea7en~ Says :
June 26, 2009 at 10:58 AM

die ni aq kerat 99kali,then bakar pastu ambik boh dalam blander pas2 kisar n ambik debu die buat kopi n agi orng gila minum then,bunuh orng gila 2 dan buang dalm tong sampah dan ambik tong smpah 2 tauk dalam gunung brapi yg actif lagi..........(^_^)

sc4ab Says :
June 26, 2009 at 11:27 AM

hoh...open minded..truskan usaha anda..

sc4ab Says :
June 26, 2009 at 7:00 PM

haha..
cba la cri bnda len..
ni tndas rumah...

sc4ab Says :
June 28, 2009 at 5:22 PM

tmpt yg plg b'mkna kt aq;maahad(esp klas 3r and 4 ab) n ada satu kdai ayaq ni..hehe,ada la kngn dy..

~se7en hea7en~ Says :
June 28, 2009 at 6:03 PM

msti knangan manis kan..kan.kan.
ta p bnyk knangan manis kat maahad...
biasa la,da yg buruk n da yg baik..

sc4ab Says :
June 30, 2009 at 11:16 PM

...............................................
ustazah apa hampa paling suka?
saja nak tau
kalau suka suma
bagi satu ja

#suNbAeLover* Says :
July 1, 2009 at 7:07 PM

ntah..
dr sgi pa????
dr sgi cra mngajaq kot..
hehe..
ska ust asmahan...

Post a Comment